Пенітенціарії Буковини підбили підсумки діяльності за 2014 рік

22 січня в актовій залі Чернівецького слідчого ізолятора відбулося підведення підсумків роботи органів та установ виконання покарань області за 2014 рік. Головував на нараді начальник відділу Державної пенітенціарної служби України в Чернівецькій області полковник внутрішньої служби Микола Онофрейчук. Про це повідомляє прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області.

У нараді також взяв участь начальник відділу охорони – заступник начальника Департаменту охорони, нагляду і безпеки, режиму та контролю за виконанням судових рішень ДПтС України полковник внутрішньої служби Олександр Сердюк, старший радник юстиції Чернівецької обласної прокуратури Віталій Балакін та заступник начальника відділу ДПтС України в Чернівецькій області підполковник внутрішньої служби Богдан Громик.
Захід розпочався зі вступного слова представника центрального апарату Олександра Сердюка, який довів до присутніх інформацію щодо роботи пенітенціарної служби України протягом минулого року, а також окреслив пріоритетні напрямки діяльності у 2015 році.
Безпосередньо про проведену роботу протягом 2014 року доповів начальник Чернівецького слідчого ізолятора Петро Лисак, начальник Сокирянської виправної колонії № 67 Геннадій Мартинюк, заступник начальника СВК № 67 – директор підприємства Сергій Хабуля та старший інспектор з особливих доручень (з питань діяльності КВІ) Руслан Кувіла.
Вже традиційно під час підведення підсумків діяльності установ виконання покарань області не обійшлося і без нагороджень. За вагомий внесок у забезпечення державної безпеки України та на підставі листа-клопотання УСБУ в Чернівецькій області начальник Чернівецького слідчого ізолятора підполковник внутрішньої служби Петро Лисак та його заступник майор внутрішньої служби Степан Гома були нагороджені подяками.
«Протягом 2014 року робота в органах і установах виконання покарань області була організована належним чином. Я впевнений, що і у цьому році пенітенціарна служба Чернівецької області здатна виконати всі службові завдання, які перед нами поставить керівництво держави та центрального апарату, адже для цього у нас є все необхідне», – підсумував керівник пенітенціарної служби області Микола Онофрейчук.

peredplata