Чернівецькі УБОЗівці вилучили у буковинця пістолет та гранату

Чернівецькі УБОЗівці вилучили у буковинця пістолет та гранату Нині на території Чернівецької області проводяться заходи, направлені на недопущення дестабілізації оперативної обстановки в краї та попередження скоєння тяжких резонансних злочинів із застосуванням зброї та вибухівки. І ось превентивні методи принесли свої результати.

Під час обшуку в нього виявили та вилучили корпус ручної гранати Ф1 із запалом та пістолет іноземного виробництва калібру 9 мм, в магазині якого містилися 3 патрони, калібру 9 мм.

Вилучене направлено на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Чернівецькій області.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Відомо, що чоловік раніше вже був неодноразово судимий. Нині ж йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до семи років. Слідство триває.

Джерело: СЗГ УМВС України в Чернівецькій області

peredplata