ДФС Буковини: у Центрах обслуговування платників податків надали понад 72 тис. адміністративних послуг

Одним з найважливіших пріоритетів діяльності органів Державної фіскальної служби сьогодні – це надання високоякісних послуг громадянам та бізнесу, розширення переліку послуг з урахуванням сьогоднішніх потреб та спрощення процедур їх надання

Забезпечуючи якісне та ефективне надання цілого комплексу адміністративних, консультативних та інформаційних послуг, працівники Центрів обслуговування платників податків Буковини за 2014 рік, надали понад 72 тис. адмінпослуг платникам податків – інформують у Головному управлінні ДФС у Чернівецькій області.

Серед адмінпослуг, за якими здебільшого звертались до сервісних центрів платники податків, залишається послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків. Минулоріч надано понад 36,5 тисяч таких послуг.

У розрізі інших сервісних послуг поширеними залишаються: взяття на облік реєстраторів розрахункових операцій, реєстрації розрахункових книжок та книг обліку розрахункових операцій – 7,2 тис.; видача документів про взяття на облік платника податків, реєстрація платника єдиного податку та надання витягу з реєстру платників єдиного податку – 5,4 тис.; видача довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами фіскальної служби – 3,7 тис.; реєстрація книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платникам єдиного податку – 3,9 тис.

Звертаємо увагу платників податків, що фахівцями Центрів обслуговування платників податків області постійно надаються консультації щодо дії норм чинного законодавства, порядків заповнення і подання податкової звітності. Так, враховуючи новації податкового законодавства та кампанію декларування доходів громадян, яка розпочалась з 1 січня 2015 року, запрошуємо всіх громадян та суб’єктів господарювання звертатись за детальними роз’ясненнями та практичною допомогою щодо складання податкової декларації до ЦОПів.

З місцем знаходження, режимом роботи ЦОПів та повним переліком усіх адміністративних послуг, які надаються територіальними органами Головного управління ДФС у Чернівецькій області, можна ознайомитися на офіційному порталі територіальних органів ДФС у Чернівецькій області за посиланням: http://cv.sfs.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/.

peredplata