В Івано-Франківську біля пологового будинку стався вибух, є загиблі. ВІДЕО

В Івано-Франківську біля пологового будинку стався вибух, є загиблі. ВІДЕОВ Івано-Франківську на Чорновола, 47 біля пологового будинку вибухнула граната, в результаті чого загинув чоловік і було травмовано жінку

Про це повідомляє місцеве видання \”Галицький кореспондент\”.

Вибух трапився близько 13:20 на розі вулиць Сахарова-Чорновола. Біля входу у будівлю Івано-Франківського міського пологового будинку – тіло загиблого. За даними видання, ще одна людитна поранена.

\”Вибух був такої сили, що вибило шибки на першорму поверсі перинатального центру. Вулиця Чорновала в районі Сахарова перекрита\”,- йдеться в повідомленні.

За словами очевидців, вибухнула граната.

Як повідомляє головний прокурор області Ігоря Настасяк, правоохоронці не розцінюють цей вибух як теракт.

\”Версія про теракт не розглядається поки що. Є версія, згідно з якою чоловік прийшов до роддому, щоб з\’ясувати стосунки з іншими працівникмии роддому, до яких він ревнував свою дружину. Вибух стався, коли чоловік підійшов до входу, а жінка виходила звідти\”, – говорить Настасяк.

Загиблим є чоловік, 1966 року народження. Він працював волонтером, неодноразово бував у зоні АТО. Постраждала – його дружина, яка є працівником пологового будинку.

Наразі медичні працівники намагаються врятувати жінці життя.

peredplata