Міністр Табачник – покровитель Доктора Пі, – «Експрес»

Щойно у Львові завершилась спеціальна акція журналістів «Експресу», де вони оприлюднили документи, які засвідчують, що міністр освіти та науки України –

18 листопада 2011 р. Головний редактор Iгор Починок під час акція журналістів газети «Експресу»
безпосередньо причетний до фальсифікації дипломів псевдолікаря Доктора Пі.

Спочатку журналісти, використовуючи сполучені посудини, перевірили, чи діють в Україні закони фізики. А потім зачитали спеціальну заяву з приводу позиції Міністерства освіти у «справі Слюсарчука»:

«Чому ми тут? Псевдолікар Слюсарчук – за ґратами, але його покровителі і спільники – не дрімають.

Ми документально довели, що псевдолiкар Слюсарчук не має нiякої базової медичної освiти, усi його дипломи – пiдробленi.

Ми розраховували, що за фактами, викладеними в газетi «Експрес», МОН розпочне службове розслiдування.

Натомiсть МОН розпочало кампанiю, мета якої – водити за носа усю країну.

16 листопада ЗМI поширили заяву Iгоря Некрасса, директора департаменту роботи з керiвними кадрами, в якiй стверджується, що «дипломи Слюсарчука є справжнiми», хоча МОН «їх не перевiряло».

Також ще у травнi 2011 року мiнiстр Табачник скерував лист у прокуратуру Львiвської областi, в якiй стверджується, що «Слюсарчук навчався у Росiйському державному медичному унiверситетi з 1985 по 1991 рiк» . Такий висновок зроблено мiнiстром, як зазначено у листi, на пiдставi «архiвної довiдки 264 вiд 22.01.2009». Достовiрнiсть цiєї довiдки МОН не перевiрило.

Ми з’ясували, чи дiйсно мiнiстр Табачник пiдписував такого листа. МОН це письмово пiдтвердило.

Архiвна довiдка, про яку пише мiнiстр, не мiстить належних реквiзитiв документу, завiрена неналежною печаткою, iнформацiя, що мiститься у цiй простенькiй пiдробцi спростовується оригiнальною довiдкою Росiйського державного iнституту iм. Пирогова, яку журналiсти «Експресу» передали мiлiцiї.

Ми встановили, що єдиний справжнiй диплом Слюсарчука N859600, виданий Червоноградським СПТУ 62 (сьогоднi – ВПТУ 11). Його фах – швея-помiчник майстра. Це пiдтверджується оригiналами Книги наказiв та Iменної книги СПТУ 62.

Слючарчук не мiг навчатися у 1990 роцi в Москвi, оскiльки це означало би, що закони фiзики не працюють, адже не могла людина одночасно навчатись на очній формі навчання у Москвi i в Червоноградi. Доведено Ломоносовим. Ось що пише з цього приводу Вікіпедія: «Михайло Ломоносов у 1748 році дав своє формулювання закону збереження маси речовини такими словами: «… всі зміни, що трапляються в натурі, такого суть стану, що скільки чого в одного тіла відніметься, стільки додається до іншого, так, якщо де трохи зменшиться матерії, то збільшиться в іншому місці…».

На якiй тодi пiдставi мiнiстр Табачник видав пройдисвiту атестат професора кафедри нейрохiрургiї, особисто підписавши його як голова Атестаційної комісії МОН?

Чому мiнiстр Табачник хоче пошити у дурнi всю країну?

Ці запитання ми адресуємо Президенту та Генеральному прокурору.

Країна хоче почути відповідь».

Під час брифінгу журналістів виступив також В’ячеслав Швидкий, майстер ВПТУ 11 Червонограда, який підтвердив, що особисто навчав Слюсарчука у ті далекі роки.

Джерело

peredplata

3 thoughts on “Міністр Табачник – покровитель Доктора Пі, – «Експрес»

  1. По некоторым отдельным неточностям, допущенным журналистами газеты "Экспресс" в статье "Таємні покровителі Доктора Пі", возникает общее ощущение, что и в других излагаемых фактах информация может быть также интерпретирована и изложена неверно. Например, фраза "президент Віктор Янукович вiдповiдним указом вiд 30 червня зробив Слюсарчука та його особистого водiя Олександра Червоного лауреатами держпремiї – кожному по 150 тисяч гривень" содержит минимум две грубых ошибки. Первое: Указ Президента вышел не "30 червня", а 30 вересня/сентября. Второе: Премия в размере 150 тыс. не "кожному", а на авторский коллектив, т.е. делится поровну на всех соавторов. Резонно возникает вопрос: а что, если и вся прочая информация является столь же "точной"???
    И с какой стати Указ о Премии должен быть отменен Президентом? Извините, но почему должны страдать из-за одного человека все другие люди, перечисленные в Указе?

  2. Від цього суть не змінилася. Таки придурки наші президенти

  3. Лицур Ігор Миколайович отримав незаконно диплом доктора наук за "липову" дисертацію, яку пропустили лише тому, що він – родич колишнього міністра Данилишина Б.М., якому брат Лицура – Лицур Іван Миколайович (суддя-хабарник Долинського району Івано-Франківської області) допоміг через суди прибрати свого директора, і сам сів на його місце, а той директор скоро помер. Допоможіть зняти з нього незаслужено отриманий ступінь доктора економічних наук, оскільки він пиячить з самого ранку на роботі й гуляє

Comments are closed.