Буковинська міліція нагадує: в Україні заборонено показ 14 російських телеканалів

Все глобальнішого змісту в Україні набуває питання інформаційної безпеки. Адже з кожною хвилиною інформаційний простір розширюється та впливає на формування суспільної думки.

Потужний інформаційний тиск з боку російських засобів масової інформації негативно впливає на свідомість громадян України, спотворює реальну картину того, що відбувається у східних регіонах нашої держави. Тож сьогодні як ніколи важливо донести до людей правду та зняти негативне інформаційно-психологічне навантаження на населення України.

Саме тому рішеннями Окружного адміністративного суду м. Києва та Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення тимчасово заборонено розповсюдження на території України таких російських каналів: «Первый канал. Всемирная сеть», «РТР-Планета», «Россия 24», «НТВ-Мир», «ТVCI (ТВ Центр)», «Россия 1», «НТВ», «ТНТ», «Петербург 5», «Звезда», «РЕН-ТВ», «Life News», «Russia Today», «РБК-ТВ».

УМВС України в Чернівецькій області всіляко сприятиме регіональному представнику Нацради у виявленні кабельних операторів, які не виконують вищевказаних рішень. Ті оператори, які не виконуватимуть рішення Нацради, будуть притягнуті до відповідальності згідно з українським законодавством.

Також УМВС України в Чернівецькій області та регіональний представник Нацради України з питань телебачення та радіомовлення звертаються до усіх власників готелів, ресторанів, санаторії, туристичних та розважальних комплексів, керівництва лікарень тощо з проханням відключити мовлення заборонених каналів, якщо цього не було зроблено раніше.

СЗГ УМВС України в Чернівецькій області

peredplata