На Буковині в районі залізничного мосту затримано двох озброєних чоловіків

На Буковині в районі залізничного мосту затримано двох озброєних чоловіків На Буковині в районі стратегічно важливого залізничного моста транспортники затримали двох чоловіків з рушницями та двома мисливськими ножами.

На об\’єктах обслуговування транспортної міліції в районі залізничного моста на острівці р. Прут виявлено двох підозрілих чоловіків, 1980 та 1079 року народження, мешканців Кіцманського району.

Чоловіки пояснили, біля залізничного моста знаходились з метою полювання на качок. Проте, документи на право носіння та зберігання зброї чоловіки не змогли пред\’явити. Також дозволу на право полювання не мали.

Дві рушниці «Бенжамін Мародер», мисливські ножі «Златоуст» та «Steel» були вилучені та направлені на дослідження.

В даний час зібрані за даним фактом матеріали перевіряють слідчі лінійного відділу на станції Чернівці. Відносно кожного чоловіка відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.263 КК України «Носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу».

Через складну ситуацію в Україні та постійну загрозу терактів охорона залізничних мостів, значно посилилась. У всіх подібних випадках закон зобов\’язує міліцію відповідно реагувати.

peredplata