Для працівників відділу ДПтСУ в Чернівецькій області та КВІ проведено антикорупційний семінар

12 березня 2015 року у навчальному класі відділу ДПтСУ в Чернівецькій області для особового складу підрозділів кримінально-виконавчої інспекції та співробітників відділу був проведений антикорупційний семінар, в рамках якого здійснено вивчення та роз’яснення основних норм антикорупційного законодавства України. Про це повідомила прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області.

Під час заходу старший оперуповноважений в особливо важливих справах відділу внутрішньої безпеки та протидії корупції підполковник внутрішньої служби Михайло Громей прочитав для слухачів лекцію на тему: «Корупція – загроза нашому суспільству». Особовий склад пенітенціарної служби області в черговий раз отримав вичерпну інформацію щодо положень діючого Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції». Окрім того Михайло Іванович детально охарактеризував відповідно до чинного законодавства спеціальні обмеження щодо використання службового становища, щодо сумісництва та одержання подарунків, а також наголосив на недопущенні неслужбових відносин працівників із засудженими та їх родичами.

Наприкінці семінару учасники отримали відповіді на запитання щодо антикорупційного законодавства України, які їх найбільше цікавили.

peredplata