На Буковині через ревнощі молодик вбив вітчима

Як повідомляє прес-служба Управління МВС України в Чернівецькій області, в селі Владична Хотинського району пасинок вбив свого вітчима під час розпивання алкоголю.

До міліції надійшло повідомлення про те, що у власному будинку знайдено мертвим чоловіка. На місце злочину відразу ж прибули правоохоронці. Як виявилося, помер чоловік в наслідок відкритої черепно-мозкової травми.

У результаті оперативно-розшукових заходів виявилося, що у господаря будинку були гості – його 23-річний пасинок зі своєю 30-річною співмешканкою та їх 28-річний друг. Всі вчотирьох вони розпивали спиртні напої. Потім пасинок приревнував вітчима до своєї дівчини, і почалася сварка. У результаті чоловік отримав по голові відрізком металевої планки і незабаром помер.

Молодь з місця події втекла. Невдовзі правоохоронці знайшли їх в Погорілівці Заставнівського району, де вони продовжували випивати. Як виявилося, алкоголь в цій компанії був постійним явищем. Завдяки йому молодь вже здійснювала адміністративні та кримінальні правопорушення.

В результаті молодому чоловікові було оголошено про підозру у нанесенні умисних тяжких тілесних ушкоджень, які призвели до смерті людини. Тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від семи до десяти років.

На даний момент він узятий під варту. Слідство триває.

peredplata