Буковинські волонтери \”Дорогою добра\” про зроблене за тиждень

Буковинські волонтери "Дорогою добра" про зроблене за тиждень

Волонтерська діяльність ГО «Дорогою добра» не збавляє обертів і не припиняється ні вдень, ні вночі. Небайдужі буковинці допомагають нашим військовим хто чим може, за що ми усім їм безмежно вдячні й від свого імені, і від імені бійців, котрі мужньо боронять країну від лютого ворога. Кожна гривня, кожна річ говорять їм про нашу підтримку, любов і надію. Надію на їхній захист, надію на нашу спільну довгоочікувану перемогу, надію на їхнє щасливе повернення.
Отже, традиційний звіт про допомогу воїнам, надану цього тижня:

Буковинські волонтери "Дорогою добра" про зроблене за тиждень

Валерій з Німеччини передав для армії 50 євро.
Березовський Василь Петрович – 400 грн.
Черновська Ганна Іванівна уже вкотре разом з чоловіком передає нашим військовим грошову допомогу — цього тижня ще 1000 грн.
Марусик Христина з Іспанії переслала нам велику кількість медикаментів, постільну білизну та вологі серветки.
Соня Келлер з Німеччини – рюкзаки, солодощі та одяг для переселенців.
Наталія Ревега, чернівчанка, яка зараз проживає в Німеччині, передала для бійців 32 флісові кофтини.

Власною ініціативою долучились до допомоги армії учасники молодіжних музичних груп «Sickseed», «Мy legal crime», «Сrystal of carpat», «Тhe part of friend», «Дверi боком», «Серцевий напад». Їхніми зусиллями закуплені засоби особистої гігієни та 5 спальників.

Наша організація і далі долучається до патріотичного виховання молоді. Зокрема, дівчата-волонтери організували зустріч школярів 38-ї школи з нацгвардійцями Ігорем Муканом та Віктором Грушовським, котрі повернулись із зони АТО, приурочену до дня визволення Чернівців.
Забезпечили формою, берцами, засобами особистої гігієни та чаєм бійців 129-ї бригади, які уже на передовій.

Маючи велику кількість знеболювальних ліків, разом з різними волонтерами Буковини розподілили їх відправку по всій лінії фронту. Від Станіци Луганської аж до Маріуполя. Ми ретельно розподіляли ліки, і по добровольчих батальйонах, наприклад, «Чорній сотні», де служить депутат Олег Громадський, Правому сектору, угрупуванням збройних сил та різним прифронтовим госпіталям.

Дозавантажили авто отця Василя з ГКЦ, який відвіз бійцям АТО необхідні медикаменти та спальники на передову.

Попри матеріальні складнощі, спричинені різким зростанням цін і тарифів, прості люди усе ж знаходять можливості для того, щоб допомогти нашим воякам. Лише завдяки таким як вони ми можемо працювати і вчасно виконувати прохання військових, забезпечувати потреби української армії, яка навіть за цілковитої байдужості та бездіяльності влади усе ще залишається наймогутнішою.

Дякуємо Вам, люди, що не стоїте осторонь нашої спільної справи!
ЛИШЕ РАЗОМ – ДО ПЕРЕМОГИ ДОРОГОЮ ДОБРА!

Ольга КОБЕВКО, лікар-волонтер

peredplata