Freedom House приймає роботи на Четвертий щорічний конкурс фотографій та художніх проектів

Freedom House приймає роботи на Четвертий щорічний конкурс фотографій та художніх проектівFreedom House приймає роботи на Четвертий щорічний конкурс фотографій та художніх проектів «Образи утиску і свободи».
Ми запрошуємо людей, які займаються фотографією та образотворчим мистецтвом, як професійно, так і любительськи, подавати свої роботи (фотографії, карикатури, літографії, картини, графіку), що відображають теми свободи, політичної участі, демократії, прав людини та утиску в будь-якій точці світу.
Ті роботи, котрі Freedom House вибере у півфінал, будуть виставлені і продаватимуться на аукціоні на заході зі збору коштів 14 травня 2015 року у Вашингтоні, округ Колумбія. Фотографія, що переможе, буде показана на вебсайті Freedom House, його сторінках у Фейсбуці та Твіттері, у нашій розсилці та отримує грошовий приз у розмірі $300.

Будь ласка, до п’ятниці, 10 квітня 2015 року подавайте свою роботу на конкурс на сторінці
http://org2.salsalabs.com/dia/track.jsp?key=-1&url_num=1&url=https%3A%2F%2Ffreedomhousedc.wufoo.com%2Fforms%2Fzno62n603mnxvp%2F
Дізнатися більше та подивитися на обрані фотографії з минулорічного аукціону ви можете за посиланням: http://org2.salsalabs.com/dia/track.jsp?key=-1&url_num=2&url=https%3A%2F%2Ffreedomhouse.org%2Farticle%2Fcall-entries-2015-images-repression-freedom-photography-art-contest%2523.VOURXm13MqU
Ті митці, чиї роботи будуть відібрані, отримають про це повідомлення електронною поштою .
Фотографії, що подаються, повинні бути виключною власністю тієї людини, котра їх подає.
Всі учасники конкурсу погоджуються, що Freedom House може використовувати будь-яке із надісланих зображень для маркетингових та інформаційних цілей включно із публікацією у друкованих матеріалах Freedom House, його рекламі, електронних медіа, в Інтернеті та на вебсайті freedomhouse.org.
На будь-якому із зображень, що Freedom House використовуватиме, буде зазначено авторство. Авторське право та всі інші права залишатимуться за автором зображення.
Учасники конкурсу погоджуються, що всі кошти, зібрані в рамках продажу їхніх робіт з аукціону , будуть пожертвою до Freedom House, а отже, не підлягають оподаткуванню для громадян США.
Більше інформації про Freedom House можна отримати тут https://freedomhouse.org/

peredplata