Губернатор представив нового голову Хотинської РДА

Губернатор представив нового голову Хотинської РДАСьогодні, 3 квітня, голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук представив громаді Хотинщини нового очільника районної виконавчої влади Петра Допіряка, призначеного розпорядженням Президента України від 31 березня 2015 № 398/2015-рп.

Також Олександр Фищук окреслив коло завдань, вирішення яких, враховуючи непросту ситуацію в державі, має стати першочерговим для новопризначеного керівника району. Зокрема, як зазначив посадовець, пріоритетними на сьогодні є питання забезпечення у повному обсязі соціальних гарантій учасників антитерористичної операції та їх родин, проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо спрощеного механізму призначення малозабезпеченим громадянам субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.

«Для початку ефективної роботи у цих напрямках новопризначеному керівнику важливо вже найближчим часом сформувати команду професійних та кваліфікованих однодумців», − наголосив Олександр Фищук.

Голова районної державної адміністрації Петро Допіряк, у свою чергу, подякував за довіру і запевнив, що наполегливо працюватиме задля подальшого розвитку району.

Джерело: vsemisto

peredplata