Чернівецький «Родничок»і не сплатив понад 77 тисяч гривень

ТОВ заборгувало БУВРу понад 77 тисяч гривень
Прокурор Новоселицького району, в інтересах Дністровсько-Прутського басейнового управління водних ресурсів, звернувся до Господарського суду в Чернівецькій області з позовною заявою до ТОВ «Родничок» з вимогою погасити заборгованість в сумі більше 77 тисяч гривень за видалену гравійно-піщану суміш при проведенні руслорегулюючих робіт.
Так, 20.06.2014 р. БУВР та ТОВ «Родничок» уклали договір підряду на проведення руслорегулюючих робіт та здійснення технічного нагляду при їх виконанні на р. Прут біля с. Драниця Новоселицького району.
Згідно з договором за видалення гравійно-піщаної суміші при проведенні руслорегулюючих робіт підрядник має перераховувати внески на спеціальний рахунок Бувру.
Оскільки всупереч вимогам закону та взятим на себе зобов’язанням ТОВ «Родничок», в передбачений договором термін, не сплатив понад 77 тисяч гривень за видалену гравійно-піщану суміш, прокурор району звернувся до суду з позовом про примусове стягнення заборгованості. У ході розгляду судової справи підприємство добровільно погасило борг.

Прес-служба прокуратури Чернівецької області

peredplata