Бульвар Героїв Сталінграду в Чернівцях облаштовуватиме громадська організація

Бульвар Героїв Сталінграду в Чернівцях облаштовуватиме громадська організаціяНещодавно до ГО «Чернівці – місто майбутнього» звернулись з проханням про допомогу жителі Бульвару Героїв Сталінграду 4. 4а, 4б, 6, 8, 12, 14, 16, 18, 2О, 22, та 24 будинків зі скаргами на бездіяльність влади нашого міста.
Мешканці даного мікрорайону розповідають про те, що стан доріг катастрофічно-жахливий, проте депутат Чернівецької міської ради Марина Гаєвська, яка вже тричі обиралась депутатом міськради, та є відповідальною за дану територію, здається ніяк на це не реагує.
Голова громадської організації наголосив, що не залишить без уваги скаргу мешканців та зробить все можливе для того, аби вирішити цю проблему.
Крім того не так давно до ГО «Чернівці – місто майбутнього» з проханням про допомогу звернувся голова ОСББ Попович Павло Васильович. Дитячий майданчик, що знаходиться на Бульварі Героїв Сталінграду потребує відновлення. Мешканці району також цим обурені. Вони розповідають, що майданчик ніби то є, та він перебуває у такому жалюгідному стані, що відпустити туди свою малечу вони не наважуються.
Громадська організація погодились допомогти відновити територію, та візьметься за цю справу вже найближчим часом. Перше, що вона хоче зробити – відновити та пофарбувати металеві конструкції, встановити лавки та смітники. Також активісти планують огородити сам майданчик металевим парканом.

peredplata