Платники Буковини цьогоріч вже сплатили понад 620,2 млн. грн. єдиного соціального внеску

За чотири місяці 2015 року від бізнес – спільноти Чернівецької області до казни надійшла така сума єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Проти аналогічного періоду минулого року страхувальники забезпечили ріст ЄСВ на 26,6 млн. грн. – повідомляють у Головному управлінні ДФС Буковини.

У відомстві відзначають, що така позитивна динаміка надходжень з цього платежу свідчить про характерність економічного патріотизму та відповідальність бізнесу регіону. Адже вчасно і в повному обсязі сплачений єдиний соціальний внесок – це основа соціального захисту громадян.

Крім того, фахівці Головного управління ДФС Буковини звертають увагу, звіти за звітний період «травень 2015 року» з 01 червня 2015 року подаються за новою формою згідно з Порядком формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов\’язкове державне соціальне страхування.

Порядок формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов\’язкове державне соціальне страхування затверджений Наказом Міністерством фінансів України від 14.04.2015 р. №435, який набрав чинності 30 квітня 2015 р.

peredplata