У чернівецьких школах проводяться благодійні культурно-просвітницькі зустрічі

Живе спілкування з однолітками, цікаві конкурси та не менш цікаві подарунки цього тижня мали можливість отримати діти з малозабезпечених сімей Чернівців. За сприяння управління освіти міської ради захід у ЗОШ №5 організувала Всеукраїнська Громадська культурно-просвітницька організація «Сінергікон». Раніше подібний захід уже провели у ЗОШ №27.

«Мета такої зустрічі полягає у зміненні кожної дитини на краще, – каже куратор програм ГО «Сінергікон». – Благодійні зустрічі – це не тусовка, а спроба з’ясувати, що таке насправді рідний край, Батьківщина, любов і чуйне ставлення до ближнього.»

«Конкурси на цій зустрічі були неординарними і цікавими для дітей, що сприяло поглибленню їхніх знань, – вважає директор школи №5 Світлана Жуковська. Така зустріч принесла нашим школярам велику користь. Кожна дитина мала змогу показати свої знання і навчитись новому: як осмислювати життя, співпрацювати у колективі та культурно спілкуватись».

Найактивніші учасники вікторин отимали подарункові сертифікати на похід до кінотеатру і путівку в рекреаційну благодійну оздоровчу базу «Шанс» на літній відпочинок в мальовничому заповіднику Подільські Товтри.

Протягом року громадська організація «Сінергкіон» і продовжить свою співпрацю з міською владою, щоби такі культурно-просвітницькі зустрічі з соціально незахищеними дітьми у Чернівцях проводились регулярно.

peredplata