Цього року податкова міліція Буковини викрила 28 кримінальних правопорушень у сфері податків

Про це повідомив перший заступник начальника Головного управління ДФС у Чернівецькій області – підполковник податкової міліції – Сергій Гакман та відмітив, що завдяки проведеним заходам з початку року відшкодовано завданих державі збитків на суму понад 0,8 млн. грн. по кримінальних правопорушеннях та на 1,3 млн. грн. досягнутий податковий компроміс.

Ще, за чотири місяці нинішнього року податкові міліціонери упередили 5 фактів необґрунтованої заявки на відшкодування ПДВ з бюджету на суму майже 1,4 млн. грн.

Цього року значно посилено роботу по протидії незаконного обігу підакцизних товарів. Одним з яскравих прикладів цієї функції є припинення діяльності 2 «підпільних цехів» з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв – розповідає Снргій Гакман.

Загалом, з початку нинішнього року за оперативними матеріалами обліковано 8 кримінальних правопорушень пов’язаних з незаконним обігом підакцизних товарів, та з незаконного обігу вилучено товарів в сумі майже 9,5 млн. грн., в т.ч. підакцизних – 9,5 млн. грн.

peredplata