В Чернівецькій області минулої доби виникло шість пожеж

В м. Чернівці на вул. Південно-Кільцевій горів підвал дев’ятиповерхового житлового будинку. На місце події було направлено два пожежно-рятувальні підрозділи. Першочерговим завданням рятувальників МНС була евакуація людей, оскільки існувала загроза поширення вогню на житлові квартири. Всього було проведене евакуацію восьми людей. Вогнеборці, використовуючи апарати захисту органів дихання, увійшли в приміщення та ліквідували пожежу. Таким чином, від знищення було врятовано будинок. Причину виникнення пожежі та суму збитків встановлюють фахівці управління Держтехногенбезпеки в Чернівецькій області. Постраждалих немає.

В обласному центрі у пров. Складському виникло загорання на горищі станції технічного обслуговування. Вогнеборці, які прибули за лічені хвилини, ліквідували небезпеку. Вогнем знищено перекриття та покриття СТО. Фахівці управління Держтехногенбезпеки встановлюють причину виникнення пожежі та суму збитків, завданих пожежею.

В м. Чернівці на вулицях М. Олімпіади та Коломийській горіла суха трава. В обох випадках вогнеборці загасили вогонь, запобігши його поширенню на велику територію. Причину виникнення пожеж та суму збитків встановлюють фахівці управління Держтехногенбезпеки в Чернівецькій області.

В с. Заволока Сторожинецького району горіла суха трава на площі 100 метрів квадратних. На місце події було направлено вогнеборців з м. Сторожинець та Чернівці. Загорання вдалося ліквідувати за короткий проміжок часу. Фахівці управління Держтехногенбезпеки встановлюють причину виникнення пожежі.

В обласному центрі у Парковому проїзді горіло сміття на відкритій території. Рятувальники МНС загасили пожежу. Причина виникнення пожежі встановлюється фахівцями управління Держтехногенбезпеки в Чернівецькій області. Постраждалих немає, повідомляє відділ зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю УМНС в Чернівецькій області.

peredplata