Через негоду у Чернівцях залишились без світла 2 реанімаційні відділення

Внаслідок несприятливих погодних умов, сильного дощу та вітру, минулої доби рятувальники неодноразово виїжджали для надання допомоги громадянам. Про це інформує прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

Через негоду у Чернівцях залишились без світла 2 реанімаційні відділення

Так, у Чернівцях по вул. Руській від енергопостачання були відключені 2 реанімаційні відділення обласної дитячої клінічної лікарні, в яких перебували 9 дітей, з них 6 новонароджені немовлята. На місце події прибули рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 2 обласного центру. За допомогою переносних генераторів бійці ДСНС забезпечили лікарню електроенергією до повного відновлення електропостачання.

Окрім цього, рятувальники допомагали громадянам у зв’язку із падінням дерев. Всього минулої доби рятувальники 8 разів виїжджали на розпилення та прибирання дерев Наприклад, по вул. Моріса Тореза обласного центру дерево впало на газову трубу. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 3 Чернівців розпиляли дерево та прибрали його з газової труби. Також в селі Шипинці Кіцманського району дерево впало на проїжджу частину дороги, чим ускладнило рух транспорту. Рятувальники міста Кіцмань прибрали дерево з проїжджої частини та звільнили проїжджу частину дороги. Всього для надання допомоги громадянам від Управління ДСНС України у Чернівецькій області залучалися 10 одиниць техніки та 41 чоловік особового складу.

peredplata