Маркетинговий форум у Чернівцях для підприємців

Маркетинговий Форум у Чернівцях відкриє директор Європейського банку реконструкції та розвитку в Україні Директор Європейського банку реконструкції та розвитку в Україні Шевкі Аджунер та міський голова Олексій Каспрук відкриють Маркетинговий Форум-2015, який працюватиме 28 травня у Чернівцях. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Захід має на меті ознайомити представників малого та середнього бізнесу регіону з можливостями залучення фінансування та технічної допомоги від ЄБРР.

Під час Форуму планується проведення низки презентацій, дискусійних обговорень, а також групових або індивідуальних зустрічей чернівецьких підприємців із спеціалістами ЄБРР стосовно конкретних інвестиційних проектів.

«Така панельна дискусія за участю міжнародних банкірів надзвичайно важлива для нашого середнього і малого бізнесу, особливо тих підприємців, які готові до модернізації, освоєння нових технологій, впровадження у свою діяльність стандартів Євросоюзу. Чернівці мають успішну бізнесову історію, а окремі чернівецькі виробничі марки початку минулого століття і досі ще пам’ятають в багатьох країнах Європи. Ми маємо відроджувати цю славу. Переконаний, що за фінансової та технічної підтримки ЄБРР нам це вдасться зробити і наші підприємцю зуміють ефективно скористатися представленими їм під час Форуму с можливостями », – зазначив міський голова Олексій Каспрук.

peredplata