У Чернівцях «на полювання» знову вийшли шахраї–псевдоподатківці

Керівництво Державної податкової інспекції у м. Чернівцях вкрай схвильоване тривожними сигналами підприємців нашого міста, на які просто не можливо не звернути уваги. Адже інформація, що міститься в них, неправдива і негативно впливає на імідж служби в цілому. Про це повідомляє Сектор комунікацій ДПІ у м. Чернівцях.

Начальник Державної податкової інспекції у м. Чернівцях Микола Загарюк вбачає у таких діях бажання скомпрометувати фахівців-податківців в очах чернівчан, посіяти недовіру та невдоволення діяльністю представників фіскальної служби.

У випадках телефонного шахрайства схема дій не нова. Шахраї телефонують на стаціонарний номер телефону чернівецьких підприємців та погрожують їм штрафами за вигадані порушення, вимагаючи „скромну винагороду” за „мирне” розв’язання „конфлікту”, а для «вирішення питання з начальником інспекції» залишають номер мобільного: 099-280-72-79.

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях звертається до чернівчан із проханням повідомляти про випадки вимагання грошових коштів, або вчинення інших неправомірних дій, відділ внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Чернівецькій області за тел.: 54-56-17. Не ведіться на провокації, які негативно впливають на імідж служби, фахівці якої у економічно непростий час невтомно наповнюють казну держави.

Не дозволяйте нікому скористатись вашою довірливістю, а про такі факти – повідомляйте правоохоронні органи!

peredplata