\”Свої\” журналісти мають від влади винагороду? ОНОВЛЕНО!

"Свої" журналісти мають від влади винагороду? ОНОВЛЕНО!Провокації тривають! Помиї в Чернівецькій області вже ллються бочками. Ми не знаємо, хто перший це розпочав, але кінця краю вже цьому не буде.
В мережі Фейсбук з’явився лист. Кажуть, його знайшла прибиральниця в ОДА. В листі зазначається, що за позитивне висвітлення діяльності ОДА певні журналісти отримують грошову винагороду. Журналісти ж появу такого листа називають провокацією і неправдою.

ВІДПОВІДЬ на сайті Букінфо:

\”Посміялися ми файно. А потім подумали: блін!!! якщо це правда? Тому тепер просимо, ні просто вимагаємо 🙂 від керівництва ОДА показати нам справжню \”бумажку\”, щоб отримати свою долю у баксах, про яку ми \”ні слухом, ні духом\”. А уявляєте, шановні читачі, як ми розживемося, якщо ці гроші виділялися не перший місяць? Тоді нам точно доведеться судитися з Галицем і Папієвим за свою \”зароблену долю\”.

За знайдену \”бумажку\” у сміттєвій корзині Фейсбуку і \”відсуджені\” невдовзі гроші, ми обіцяємо Петрові Дмитровичу Кобевку гарний стумулюючий відсоток 🙂 Ждьом-с…\”

peredplata