На буковинському кордоні викрито черговий «схрон» із сигаретами

Чергову спробу незаконного переміщення сигарет до Румунії запобігли цими вихідними, прикордонники Чернівецького загону.

На буковинському кордоні викрито черговий «схрон» із сигаретами

Як повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону організатори незаконного переміщення через державний кордон сигарет постійно вишукують все нові шляхи для здійснення своїх протиправних дій. Заради наживи вони використовують будь-які засоби та методи. Один з яких, приховання та накопичення тютюнових виробів поблизу кордону. Протидія такому методу є, і вона дає свої результати.

Так, цієї суботи, на ділянці відділу «Красноїльськ» прикордонниками мобільної прикордонної застави «Чернівці» було викрито черговий «схрон» із сигаретами. 19 пакунків, обгорнутих чорним поліетиленом, контрабандисти приховали за 300 метрів від лінії державного кордону. Використавши природнє озеленення та гірський ландшафт, власники «курива» були впевнені, що свій крам приховали надійно, а під прикриття ночі переправлять його до Румунії.

На даний час тривають заходи щодо встановлення власників сигарет. Після проведення перерахунку тютюнові вироби будуть встановленим порядком передані представникам фіскальної служби області.

peredplata