У Чернівцях розпочав роботу центр психологічної допомоги військовослужбовцям

17 червня о 11.00 відбудеться презентація чернівецького представництва всеукраїнської мережі центрів психологічної допомоги «Крок назустріч».
Нагальною потребою нашого часу є адаптація військовослужбовців та представників інших професій, задіяних в АТО, до цивільних умов життя та інтеграція переселенців до нових місць проживання. Саме для цього Благодійний фонд «Крок назустріч» у лютому 2015 року розпочав реалізацію проекту – відкриття всеукраїнської мережі центрів психологічної допомоги «Крок назустріч».

На сьогоднішній день вже відкриті представництва всеукраїнської мережі психологічної допомоги «Крок назустріч» в наступних обласних центрах України: Вінниця, Дніпропетровськ, Житомир, Івано-Франківськ, Київ, Кіровоград, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці.

В центрах надається безкоштовна та анонімна психологічна допомога постраждалим від військових дій в АТО (учасникам бойових дій та їх родичам, близьким, дітям, сім\’ям загиблих; вимушено переселеним особам, працівникам різних служб в зоні АТО, волонтерам).Консультації проводяться очно (в офісі) та по Skype.

Чернівецьке представництво всеукраїнської мережі психологічної допомоги «Крок назустріч» працює з червня 2015 року. Наші фахівці готові надавати допомогу в м. Чернівці за адресою: Проспект Незалежності, 84а з 10.00 до 20.00 (попередній запис на консультацію за тел.: +380932046852).
Контактна інформація всеукраїнської мережі центрів психологічної допомоги «Крок назустріч»:

веб-сайт: www. krokcenter.org
е-mail: contact@krokcenter.org
Skype: centrChernivtsi
«гаряча» лініямережі центрів: 38(044)222-90-94 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів).

Телефон координатора для преси +380506705844 – Голодрижук Анастасія.

peredplata