Майже 900 чернівецьких підприємців втратили право бути «спрощенцями»

Майже 900 чернівецьких підприємців втратили право бути «спрощенцями»

На підставі п.п. 3 п. 299.10 ст. 299 Податкового кодексу України цьогоріч виключено з реєстру платників єдиного податку 894 підприємця нашого міста.
У відповідності до ч. 8 п.п. 298.2.3 п. 298.2 ст. 298 Податкового кодексу України платники єдиного податку, які мають податковий борг на кожне перше число місяця протягом двох послідовних кварталів, зобов’язані самостійно перейти на сплату інших податків і зборів. У підприємців є можливість зберегли своє право перебувати на спрощеній системі оподаткування. Для цього необхідно своєчасно і в повному обсязі сплачувати єдиний податок.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях пропонує платникам єдиного податку звіритись щодо стану розрахунків із бюджетом. Це можна зробити особисто у Центрі обслуговування платників за адресою: м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200-А, каб.№107, або за телефонами: 54-56-58, 54-56-53. Ті ж платники, які мають заборгованість з єдиного податку та єдиного соціального внеску повинні сплатити існуючу заборгованість, а «хронічні» боржники можуть отримати рішення про виключення з реєстру платників єдиного податку.

Сектор комунікацій ДПІ у м. Чернівцях

peredplata