Буковинці з початку року купили через ПриватБанк понад 11 тисяч квитків на потяг

Більше 11 тисяч квитків на різноманітні напрямки української залізниці купили жителі Чернівецької області від початку року. Це в 4 рази більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, і на 2 тисячі квитків більше, аніж за весь 2014 рік. Про це повідомляє прес-служба Привату.

Як повідомляє прес-служба ПриватБанку, буковинці оцінили і зручність купівлі квитків через Інтернет-банк – більше 52% від загальної кількості куплених квитків припадає на Приват24.

Загалом же, по Україні за 6 місяців 2015 року через ПриватБанк було викуплено понад 1 млн квитків на потяги Укрзалізниці. Доля квитків, придбаних через Приват24, трохи перевищує 51%.

\”Буковинці однозначно оцінили зручність, простоту та вигідність наших сервісів, які дозволяють купляти квитки на транспорт, – говорить керуючий Чернівецькою філією ПриватБанку Євген Маховіков. – Це і Приват24, і термінали самообслуговування, і відділення банку – наші клієнти самі обирають той варіант, який їм до вподоби\”.

Продаж квитків на потяги здійснюється через 12 000 терміналів самообслуговування ПриватБанку та 2 500 відділень по всій Україні. Також квитки можна придбати на спеціальному сайті bilet.pb.ua та через Приват24 в режимі одного кліка, оплачуючи квитки пластиковими картками будь-яких українських банків. На залізничний транспорт продаж квитків відкривається за 45 діб до дати відправлення поїзда, спеціальний електронний квиток з QR-кодом дає право проїзду в поїзді без обміну на паперовий квиток.

В Чернівецькій області квитки на транспорт можна придбати в кожному з 289 терміналів самообслуговування та 39 банківських відділень, розміщених в найбільш зручних для клієнтів місцях. Ознайомитися з адресами розташування відділень, терміналів та банкоматів можна на сайті або зателефонувавши за телефоном гарячої лінії 3700 (безкоштовно з номерів мобільних операторів).

peredplata