У дворику чернівецької Ратуші відбудеться трансляція кінофестивалю «Відкрита ніч»

У  дворику чернівецької Ратуші відбудеться трансляція кінофестивалю  «Відкрита ніч»Кінофестиваль «Відкрита ніч. Дубль 18» відбудеться за підтримки міської ради у Галереї Ратуші 27-28 червня. Чернівці уже втретє долучаються до проведення показу стрічок найталановитіших молодих режисерів у рамках цього заходу.

Фестиваль «Відкрита Ніч» засновано у червні 1997 року як огляд найцікавіших здобутків саме українського кіно, яке тоді переживало важкий час стагнації. На сьогодні фестиваль є своєрідною лабораторією з перевірки нових ідей для вітчизняних кінематографістів та пошуку молодих талантів, які можуть стати новими обличчями українського і світового кіно.
За 18 років роботи фестивалю у складі журі побували понад 100 відомих митців не лише України, а й світу. Кожного року фестиваль іменується як «Дубль». З 2014 року 1+1 медіа стала партнером та співорганізатором події, що дозволило пов\’язати світ кіно і телебачення. Внаслідок цього, програма конкурсу доповнилася окремими номінаціями і для телевізійних проектів: спеціальний репортаж, короткометражниий фільм «Моя Незалежність» та рекламний ролик.
Фестиваль щорічно розширює свою географію. 2014 року завдяки передовим технологіям «Відкрита Ніч» охопила десятки міст України у форматі онлайн-
трансляції. У 2015 році, окрім столиці, будуть відкриті повноцінні майданчики ще у кількох українських містах, а у форматі онлайн-трансляції доєднатись до
фестивалю зможуть у більш, ніж 30 українських містах, а також у Європі та Канаді.

Вхід на фестиваль є вільним. Фестиваль триватиме 26 червня з 21.00 до ранку 27 червня.

peredplata