Коли закінчиться ремонт вулиці Богдана Хмельницького?

Впродовж кількох років однією із найголовніших проблем Чернівців залишається ремонт вулиці Богдана Хмельницького. Колишній секретар міської ради Віталій Михайлішин за своєї каденції надто багато наобіцяв чернівчанам, але зробив не так і багато. У спадок нинішньому складу міської ради серед іншого залишилась і ця розрита вулиця. І хоч нинішній міський голова не сидить, склавши рук, роботи ще надто багато.

Коли закінчиться ремонт вулиці Богдана Хмельницького?

Коли закінчиться ремонт вулиці Богдана Хмельницького?

Чернівчани вважають, що цей процес треба і можна пришвидшити, адже жити надалі в таких умовах просто неможливо. Саме тому вони чергового разу зібралися, аби якось вплинути на хід робіт.

Діана Білоус проживає на вулиці Богдана Хмельницького вже 2 роки. За цей період вулицю декілька разів перекопували та замінювали комунікації, але справу до кінця не довели жодного разу.

– Восени у моїй квартирі відключили воду на два тижні! Довелось підлаштовуватись під графіки фірм, що її доставляють. А через погодні умови, особливо після проливних дощів не відремонтовану як слід зливну систему забиває. Через це виникають підтоплення підвальних приміщень в будинках. А в цей час по вулиці ні пройти, ні проїхати, – зауважила Діана.

Вислухати скарги людей прийшов мер міста Олексій Каспрук та начальник управління комунального господарства Олег Пилип’як. Вони запевнили містян в тому, що надалі ремонтні роботи на вулиці будуть проходити якісніше та оперативніше.

Коли закінчиться ремонт вулиці Богдана Хмельницького?

Станом на середу, 1 липня, на на вулиці Богдана Хмельницького тривають роботи. За словами робітників, спочатку ділянку засипають щебенем, далі почнуть утрамбовувати і покладуть шар асфальту завтовшки 10 сантиметрів. Після цього вимощуватимуть бруківку.

Відстежувати хід ремонту мешканцям та гостям Чернівців можна за інформацією на сайті міської ради. Тож є надія, що вже невдовзі мешканці будинків цієї вулиці зможуть спокійно діставатися місць призначення.
Аліна Іванова,
студентка 2 курсу
Кафедра журналістики ЧНУ імені Юрія Федьковича

peredplata