У Чернівцях відкриють бізнес-інкубатор iHUB

Меморандум про співпрацю Чернівецької міської ради з Фундацією «Сід Форум Норвегія» та Міжнародним благодійним фондом «Сід Форум Україна» було підписано сьогодні, 2 липня, міським головою Олексієм Каспруком та головою правління Міжнародного благодійного фонду «Сід Форум Україна» Дмитром Подолєвим. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Меморандумом передбачається відкриття у Чернівцях бізнес-інкубатора iHUB (місця, в якому надаються на певних умовах і на певний час спеціально обладнані приміщення та інше майно суб’єктам інноваційної підприємницької діяльності, що розпочинають свою діяльність, з метою сприяння у набутті ними фінансової незалежності).

Також сторони здійснюватимуть взаємну організаційну та інформаційну підтримку на стадіях створення, розвитку і подальшого функціонування бізнес-інкубатора iHUB для суб’єктів інноваційної підприємницької діяльності;

Зокрема, фундація «Сід Форум Норвегія» допомогатиме у залученні та управлінні міжнародними грантовими програмами для забезпечення ефективної роботи бізнес-інкубатора iHUB. Міжнародний благодійний фонд «Сід Форум Україна» організовуватиме навчання молодих підприємців сучасним технікам ведення бізнесу та взаємодії з потенційними інвесторами шляхом використання закордонних навчальних програм із залученням іноземних експертів зі світової мережі «Сід Форум», всебічно підтримуватиме молодих підприємців в комерціалізації їхніх розробок.

peredplata