Прикарпатець \”пригледів\” собі велосипед аж на Буковині

У Вижниці чоловік з під\’їзду будинку викрав велосипед. Працівники міліції оперативно знайшли зловмисника. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

До Вижницьких правоохоронців за допомогою звернувся 34-річний мешканець міста Вижниця. Чоловік повідомив, що з під’їзду його будинку викрали велосипед вартістю 1500 гривень.

Співробітники карного розшуку місцевого райвідділу міліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 44-річний мешканець Івано-Франківської області. Відомо, що чоловік раніше притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до п’яти років. Досудове розслідування триває.

А буковинська міліція вкотре закликає усіх громадян уважніше стежити за власним майном. Якщо вас все ж обікрали, то негайно звертайтеся до найближчого райвідділу міліції або телефонуйте на спецлінію «102». Будьте пильними, адже безпека вашого майна в першу чергу залежить від вас самих!

peredplata