Минулої доби в Чернівецькій області рятувальники ліквідували 3 пожежі

Протягом 16 липня пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області 3 рази виїжджали на ліквідацію пожеж. Так, в смт. Берегомет Вижницького району пожежа виникла в господарській будівлі місцевої мешканки. Загорання виникло на горищі будівлі. Складність пожежі полягала в тому, що на горищі зберігалося сіно, а всередині будівлі знаходилися дрова. Окрім цього, сама господарська будівля була дерев’яною. Через це полум’я за лічені хвилини поширилося на площу 60 кв.м.. Рятувальники міста Вижниця та місцева пожежна охорона смт. Берегомет відразу виїхали на місце події. Поруч із місцем виникнення пожежі знаходилися ще 2 господарські будівлі та житловий будинок, на які міг перекинутися вогонь. Рятувальники оперативно локалізували пожежу, не допустивши подальшого поширення вогню. На пожежі знищено частково покриття господарської будівлі, 0,5 тонн сіна, речі домашнього вжитку. Злагоджені дії вогнеборців дозволили врятувати від знищення 3 будівлі.
В селі Мамалига Новоселицького району пожежа виникла в житловому будинку. Пожежно-рятувальний підрозділ міста Новоселиця та місцеві пожежні команди сіл Мамалига та Подвірна, які були направлені за місцем виклику, ліквідували пожежу. Завдяки цьому вдалося врятувати від знищення поруч розташовану господарську будівлю, на яку міг перекинутися вогонь. Пожежею знищено перекриття та частково покриття житлового будинку, речі домашнього вжитку
Також пожежа виникла в Чернівцях по вул. Ентузіастів. Загорання сталося в сміттєпроводі на восьмому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Вже за 5 хвилин після виклику на місце події прибули бійці групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС, які ліквідували пожежу. Вогнем пошкоджено сміттєпровід. Постраждалих на пожежах немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області

peredplata