Буковинські юніори отримали ексклюзивні знижки від кінотеатру “Ефект”

ЮніорБанк та кінотетар “Ефект” впровадили спеціальні умови обслуговування юних кіноглядачів Буковини. Вітепер власники карток ЮніорБанку можуть отримати знижку до 35% при розрахунку цією карткою за послуги кінотеатру.

“Кінотеатр “Ефект” є одним з найбільш популярних закладів в Чернівцях. Ми завжди прагнемо впроваджувати інноваційні технології та сервіси в наших кінозалах, – каже керівник кінотеатру “Ефект” ​Андрій Габор. – Саме тому ми стали партнерами ЮніорБанку та ПриватБанку, які також є “локомотивами” інновацій в банківській сфері. Наша співпраця дасть змогу юним кіноманам отримувати більше переваг, відвідуючи кіносеанси в “Ефекті”.
“З перших днів акція від кінотеатру “Ефект” зацікавила наших клієнтів-юніорів, які із захопленням діляться інформацією із своїми друзями та приводять їх у відділення банку для отримання карток Юніора, – повідомляє директор ЮніорБанку Південно-Західного регіонального управління Інна Морозова. – Наші партнери приділяють особливу увагу до юніорів саме напередодні літніх канікул, щоб школярі могли цікаво, корисно і доступно проводити своє дозвілля”.

Безкоштовно замовити картку Юніора можна за декілька хвилин на сайті ПриватБанку або в найближчому з 2 560 відділень по всій Україні.

Освітня програма ЮніорБанк стартувала в 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк об’єднує понад 500 000 школярів країни. Головна місія ЮніорБанку – познайомити кожну дитину країни з устроєм банку. Для цього проводяться уроки фінансової грамотності в школах, екскурсії в банк, бізнес-квести, відкриваються по всій Україні БізнесШколи. Унікальна пластикова Картка Юніора, що випускається за згодою та під контролем батьків, дає можливість користуватися «дорослими» сервісами та банківськими послугами й з юного віку почати розумітися на фінансах.

peredplata