Чернівчан просять допустити фахівців для обстеження димовентиляційних каналів

У Чернівцях у 113-ти житлових будинках є проблеми з щільністю димових та вентиляційних каналів. З метою недопущення нещасних випадків під час використання газу в побуті, уникнення випадків каліцтва і смерті у таких будинках один раз у два місяця за бюджетні кошти здійснюється обстеження димових і вентиляційних каналів для встановлення їх придатності до відведення продуктів згорання від побутових газових приладів.

Для проведення такого обстеження Міжвідомча постійно діюча комісія з питань технічного стану нещільних димових і вентиляційних каналів та подальшої їх експлуатації просить чернівчан надати доступ до свого помешкання працівникам ВСТ «Житловик».

В разі відмові у доступі для обстеження або відсутності мешканців власнику квартири необхідно впродовж 10-ти календарних днів звернутись у ВСТ «Житловик» або іншу спеціалізовану ліцензійну організацію для проведення обстеження димових і вентиляційних каналів його квартири вже за власні кошти та надати КЖРЕП акт обстеження каналів.

Відсутність акту обстеження з висновком про придатність димовентканалів до експлуатації є підставою для ПАТ «Чернівцігаз» для відключення газових побутових приладів від мереж газопостачання.

Будьте відповідальними за безпеку свого життя та життя своїх рідних !

peredplata