На кордоні з Румунією серед паливних брикетів виявлено партію контрабандних цигарок

На кордоні з Румунією серед паливних брикетів виявлено партію контрабандних цигарокНа виконання вимог Президента України щодо недопущення переміщення контрабанди через державний кордон України та протидії втягування персоналу Державної прикордонної служби України в протиправну діяльність, в ході здійснення єдиного оперативного задуму прикордонники спільно із взаємодіючими органами влади продовжують заходи щодо виявлення в контрабандних товарів.

Учора під час здійснення заходів контролю у пункті пропуску для залізничного сполучення «Вадул – Сірет» офіцери внутрішньої та власної безпеки прикордонного відомства спільно із працівниками митниці виявили прихованні від прикордонно-митного контролю контрафактні тютюнові вироби.

Так під час огляду одного з вантажних вагонів потягу спільно оглядова група виявила серед паливних брикетів, які були в заводській упаковці, 36 ящиків з цигарками. Попередньо встановлено, що даний склад потягу формувався у м. Полтава та слідував до м. Дорнешти (Республіка Румунія).

Знайдений товар вилучено встановленим порядком та передано компетентним органам.

Державна прикордонна служба України і надалі продовжуватиме безкомпромісну боротьбу із незаконною діяльністю на державному кордоні.

peredplata