У Чернівцях встановлюють білборди на честь загиблих героїв

На вулицях Чернівців з’явились білборди з фотографіями та словами спомину про героїв антитерористичної операції. До Дня Незалежності буде встановлено 20 білбордів на честь загиблих в АТО чернівчан.

Їх встановлюють поблизу помешкань їхніх родин. Це вулиці Комарова, Воробкевича, Південно-Кільцева, Головна, Руська, Героїв Майдану, Галицький шлях, Соборна площа.

Ініціатором такого вшанування загиблих в АТО до Дня Незалежності виступила міська влада. Виконавець робіт – міське комунальне підприємство “Реклама”.

У Чернівцях встановлюють білборди на честь загиблих героїв

Як поінформував в.о директора МКП «Реклама» Тарас Унгурян, з фотографіями героїв та адресами проживання їхніх родин дуже допомогли громадська активістка Надія Вірна та вдова загиблого нацгвардійця Віктора Редькіна Оксана Зубжицька. Білборд на честь загиблої розвідниці Анастасії Горбачової встановили на вулиці Галицький шлях. Сама Анастасія виховувалася у дитячому будинку, тож вирішили обрати для білборду на честь загиблої саме Галицький шлях, щоби багато людей могли побачити її фотографію та згадати про цю сміливу жінку.

Рекламні площі для цієї благородної справи надали власники білбордів – підприємства МКП «Реклама», ПП. «Бучковський», ПП. «Зорепад», ТОВ «АСС», ТОВ «АВЕРС», ТОВ «Наша справа», ТОВ «Комтех», ПП. «Герцог», ТОВ «Октагон», ТОВ «Біл-Борд», ТОВ «Караван», ТОВ «Зірка». «До дня Незалежності ми хотіли ще раз нагадати чернівчанам про безсмертний подвиг наших земляків, про кожного з них, хто віддав своє молоде життя за мир і спокій нашої країни. Кожен загиблий чернівчанин удостоєний медалі « На славу Чернівців». Ми завжди будемо пам’ятати цих мужніх людей, допомагати їхнім родинам, – сказав міський голова Олексій Каспрук.

peredplata