Буковинець \”накатав\” на краденому мотоциклі 8 років

Вижницькі міліціонери за незаконне заволодіння транспортним засобом зловмиснику вже оголосили про підозру. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до восьми років із конфіскацією майна. Про це інформує СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

До Вижницького райвідділу міліції звернувся 47-річний мешканець села Бережонка. Чоловік повідомив правоохоронцям, що з його господарства невідомий викрав мотоцикл вартістю 12800 гривень.

Співробітники міліції встановили особу зловмисника. Виявилося, що транспортним засобом незаконно заволодів 19-річний односельчанин потерпілого. На краденому мотоциклі хлопець далеко не заїхав, він впав на одній із вулиць села. Із отриманими тілесними ушкодженнями його доставили до центральної районної лікарні.

З’ясувалося, що парубок скоїв новий злочин, відбуваючи умовний термін покарання за скоєння крадіжки мобільного телефону у Заставнівському районі.

Свої дії зловмисник пояснив тим, що йому захотілося покататися, тому і поцупив транспортний засіб.

Слідчі інкримінують підозрюваному правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

peredplata