Цього року 2663 буковинців розпочали свій бізнес

Саме така кількість буковинців зареєструвалися платниками податків в органах фіскальної служби Буковини за сім місяців нинішнього року. Серед яких 454 новостворені юридичні особи та 2209 фізичні особи – приватні підприємці.

Загалом, на початок серпня нинішнього року Головне управління ДФС у Чернівецькій області у 13 центрах обслуговування платників податків забезпечує обслуговування 16208 платників податків – юридичних осіб та 53370 фізичних осіб – підприємців.

Фахівці ДФС Буковини інформують про спрощення процедура відкриття бізнесу. На сьогодні отримати витяг з ЄДР з даними про проведення державної реєстрації юридичної особи або фізичної особи – підприємця та взяття на облік в органах ДФС можливо не пізніше наступного робочого дня з дня подачі документів державному реєстратору для проведення державної реєстрації.

Також зазначають, що буковинці можуть отримати консультації з питань податкового законодавства та довідкову інформацію з питань обліку платників податків у Центрах обслуговування платників ГУ ДФС у Чернівецькій області. Інформація про роботу ЦОПів знаходиться на офіційному порталі Територіальних органів ДФС у Чернівецькій області за посиланням: http://cv.sfs.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/.

peredplata