Чернівецька митниця ДФС провела урочисті збори з нагоди Дня Незалежності України та Дня Державного прапора

Напередодні найголовніших свят нашої державності – Дня Незалежності України та Дня Державного прапора – очільником Чернівецької митниці ДФС Миколою Салагором зорганізовано проведення урочистих зборів.
На початку заходу колектив митниці вшанував хвилиною мовчання пам’ять про патріотів України, які віддали найдорожче в ім’я незалежності та свободи Української держави, – своє життя. Серед них – начальник відділу персоналу Чернівецької митниці Міндоходів Побережник Сергій Анатолійович, який загинув 13 жовтня 2014 року при виконанні бойового завдання в зоні АТО. По завершенню урочистого зібрання співробітники митниці взяли участь у церемонії покладання квітів до могили героя.Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Чернівецькій області
„Сьогодні нас у цьому залі зібрало свято, що нині, на жаль, сповнене суперечливими почуттями гордості і болю. Двадцять чотири роки тому здійснилася споконвічна мрія нашого народу – бути господарем на своїй українській землі. 24 серпня – важливий для кожного українця день, коли Верховна Рада України прийняла історичний документ виняткового значення для долі українського народу – Акт проголошення Незалежності! За Акт проголосувала абсолютна більшість депутатів. На карті світу постала нова самостійна держава – Україна!”, – зауважив перший заступник начальника митниці Ігор Добровольський, та, вітаючи зі святом, подякував працівникам митниці за наполегливу роботу.
Голова Чернівецького обласного відділення спілки ветеранів митної служби України Супрович Олександр Миколайович, вітаючи зі святом співробітників, зазначив: “Не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у власній державі. Це право вистраждано не одним поколінням українців”.
Учасникам зібрання також продемонстровано документальні кадри із сесії Верховної Ради України 24 серпня 1991 року, коли було прийнято історичний документ виняткового значення – Акт проголошення незалежності України.
“День Незалежності України – це особливе свято для кожного українця, незалежно від віросповідань та політичних поглядів, – зазначив керівник буковинської митниці Микола Салагор. – На жаль, цьогоріч цей день зрошений гірким присмаком втрат. Україна змушена відвойовувати рідну землю й відстоювати права громадян. Настав той час, коли ми вкотре особливо гостро відчуваємо себе невід’ємною частиною великої держави. Впевнений, що тільки у консолідації зусиль ми зможемо вибудувати сильну та заможну державу. Вітаючи з цим величним святом, бажаю, нехай Господь дарує кожному з нас та усій державі сили, здобутків, наснаги, добра, мудрості та любові”.

peredplata