До уваги буковинців! Залишається 4 дні, щоб розрахуватись за майно

Для громадян 28 серпня завершується термін сплати плати за землю, податку на нерухоме майно та транспортного податку.

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях нагадує чернівчанам, які отримали податкові повідомлення-рішення про сплату цих податків, що на своєчасну сплату залишається всього 4 дні.

Як повідомив начальник відділу адміністрування майнових податків ДПІ у м. Чернівцях Степан Германюк: «більшість мешканців столиці Буковини вже розрахувались із бюджетом. Станом на 21 серпня цього року чернівчани перерахували до місцевого бюджету 10,4 млн. грн. плати за землю, 165 тис. грн. податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та 656 тис. грн. транспортного податку.»
Але, є чернівчани, які з тих чи інших міркувань ще не розрахувались за авто, квадратні метри та земельні ділянки. Просимо поквапитись зі сплатою, щоб уникнути застосування штрафних санкцій.

Відкладати до останнього дня не варто, адже з наступного дня граничного строку діючим законодавством передбачено застосування штрафних санкцій: у разі затримки сплати податку до 30 днів – 10%, більше 30 днів – 20% від суми податкового боргу.

peredplata