Буковинські прикордонники завадили незаконному перевезенню через кордон цигарок, історичних монет та наркотичних засобів

Заборонені лікарські засоби, цигарки у колесах автівки та монети 40-х років ХХ століття завадили незаконно перемістити через українсько-румунський кордон охоронці державної межі Чернівецького загону спільно з митниками.
Цигарки вартістю більше семи тисяч гривень сьогодні вранці виявили прикордонники відділу «Порубне» спільно з митниками. Оглядаючи легковий автомобіль марки «Фольксваген», спільна група виявила у колесах понад 600 пачок цигарок марки «Marble». Тютюнові вироби іноземного виробництва без акцизної марки до сусідньої Румунії намагався перевезти 30-річний буковинець, мешканець Кіцманського району. За спробу незаконного переміщення цигарок через кордон чоловік позбувся легковика вартістю в 200 тисяч гривень.
В цьому ж пункті пропуску прикордонниками та митниками виявлено історичні монети та хронометр 30-40-х років ХХ століття. Дані вироби намагався незаконно вивезти з території України громадянин Румунії.
Також, в рамках спільних заходів співробітниками СБУ в Чернівецькій області та прикордонниками було затримано чернівчанина, який намагався завезти на територію області заборонені лікарські препарати із вмістом трамадолу.

peredplata