У Чернівцях двоє рецидивістів напали на жінку та пограбували її

У Чернівцях двоє рецидивістів напали на жінку та пограбували їїРаніше судимі буковинці на вулиці Гагаріна обласного центру напали на мешканку Сторожинецького району та погрожуючи ножем, відібрали її майно. Нападників співробітники міліції затримали, а суд, стосовно них, обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Чернівецькій області.

До правоохоронців звернулася 27-річна мешканка селища Красноїльськ та повідомила, що на неї напали двоє чоловіків та пригрозивши ножем, відібрали мобільний телефон, вартістю 400 доларів США, 600 гривень та особисті документи.

Співробітники батальйону патрульної служби при УМВС України в Чернівецькій області та Шевченківського райвідділу міліції затримали зловмисників. Виявилося, що на молоду жінку напали 34-річний мешканець села Драниця Новоселицького району та 35-річний кіцманчанин. Молодший з них притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння вбивства, а інший – за вчинення крадіжок.

Правоохоронці вилучили речові докази, зокрема, ніж та особисті документи. Потерпіла впізнала своїх кривдників. Мобільний телефон зловмисники встигли здати в ломбард, а гроші витратити на спиртне.
Слідчі Шевченківського райвідділу міліції затриманим оголосили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. За ухвалою суду підозрюваних арештовано. Їм загрожує ув’язнення строком до десяти років із конфіскацією майна.

peredplata