У Чернівцях забили до смерті чоловіка. Прокуратура просить допомоги небайдужих громадян

Прокуратура Шевченківського району м. Чернівці повідомляє, що упродовж 8 місяців 2015 року спостерігається негативна тенденція щодо збільшення злочинів проти життя та здоров’я осіб. Так, за поточний період 2015 року Шевченківським РВ УМВС України в Чернівецькій області зареєстровано 4 кримінальних провадження за вчинення умисних тяжких тілесних ушкоджень, відповідальність за які передбачена ст. 121 КК України, що на 100% більше ніж за аналогічний період 2014 року (2 кримінальних провадження).

Зокрема, Шевченківським РВ УМВС України в Чернівецькій області зареєстровано кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 КК України за фактом того, що 26.08.2015 приблизно о 18 годині 45 хвилин, троє невідомих осіб, перебуваючи на спортивному майданчику гімназії №1, що по Проспекту Незалежності в м. Чернівці, завдали руками та ногами удари в область обличчя Лугового Микити Ігоровича, 1986 року народження, жителя м. Чернівці, вул. Небесної Сотні, 7/19, чим спричинили останньому тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, перелому основи черепа, забою головного мозку, переломів кісток лицевого черепа та множинних забоїв м’яких тканин обличчя. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень Луговий М.І. помер.

Наразі Шевченківським РВ УМВС України в Чернівецькій області проводиться досудове розслідування по вказаному факту з метою встановлення обставин та причин скоєного кримінального правопорушення.

З урахуванням вищевказаного та зважаючи на те, що на даний час осіб, які причетні до вказаного кримінального правопорушення не встановлено, прокуратура району звертається до всіх небайдужих жителів м. Чернівці та Чернівецької області, у разі, якщо Вам відомі будь-які обставини вчиненого злочину, терміново повідомляйте про це в міліцію на спецлінію «102» або прокуратуру Шевченківського району м. Чернівці за тел. (0372) 52-11-23.

peredplata