Буковинець за незаконне зберігання спирту заплатить 20 тисяч штрафу

Кіцманський районний суд Чернівецької області визнав винною фізичну особу у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України(незаконне зберігання з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів, а саме спирту етилового) та призначив покарання у виді штрафу в розмірі двадцять тисяч гривень, з конфіскацією незаконно виготовленої продукції. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Нагадаємо, що в серпні 2015 року в ході розслідування кримінального провадження на території одного із районів області правоохоронці виявили та вилучили 18 тонн етилового спирту.

Прокуратура Чернівецької області здійснювала процесуальне керівництво у даному кримінальному провадженні.

За результатами досудового розслідування встановлено, що рідина в бочках є спиртом етиловим ректифікованим з об\’ємною часткою етилового спирту 96,2%, який відповідає вимогам Державних стандартів України. Підозрюваний свою вину визнав.

За скоєне чоловік сплатить штраф, а незаконно виготовлену продукцію конфісковано та відправлено на зберігання в одне з ліцензованих складських приміщень області.

peredplata