За останні 3 доби в Чернівецькій області виникло 8 пожеж

Як повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області 18 вересня в місті Сторожинець по пров. Герцена горів двоповерховий житловий будинок. Загорання сталося в сауні, яка була обладнана на першому поверсі будинку.

За останні 3 доби в Чернівецькій області виникло 8 пожеж

Пожежно-рятувальний підрозділ міста Сторожинець та місцева пожежна охорона села Чудей були направлені за місцем виклику. Через те, що на пожежі виникло сильне задимлення, рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів дихання. Вогнеборці локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому небезпека була ліквідована. Вогнем знищено приміщення сауни, господарські речі та майно.

Завдяки чітким та злагодженим діям рятувальників вдалося не допустити розповсюдження вогню, завдяки чому було врятовано від знищення житловий будинок.

20 вересня в селі Драниця Новоселицького району пожежа виникла в господарській будівлі. Через те, що всередині зберігалася солома, а перекриття будівлі було дерев’яним, вогонь швидко поширювався по конструкціях споруди. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 11 міста Новоселиця та місцеві пожежні команди сіл Мамалига та Костичани, які прибули за місцем виклику, оперативно ліквідували пожежу. Вогнем знищено 500 кг. соломи, покриття будівлі.

Загиблих та травмованих на пожежах, які сталися на території краю за останні 3 доби, немає.

peredplata