У Чернівцях відбулася остання сесія в історії Першотравневої районної в місті ради

Остання сесія Першотравневої районної в м. Чернівцях ради стала не лише останньою в цій каденції, а й останньою в історії: районні в місті ради припиняють своє існування.

Історична сесія, яку провів голова райради, член ВО «Батьківщина» Тарас Бабух, ознаменувалася прийняттям звернення до відповідних структур щодо перегляду завищених норм споживання теплової енергії.

На сесії депутати заслухали і обговорили інформацію голови фракції ВО «Батьківщина» в Першотравневій районній раді Ігоря Дземана про врегулювання питання перегляду норм споживання тепла (теплової енергії) на 1 кв. м у будинках, де немає теплових лічильників. У результаті сесія схвалила лист-звернення депутатів райради до керівника МКП «Чернівцітеплокомуненерго».

– Очевидно, що рішення про значне підвищення комунальних тарифів було прийняте поспіхом, без достатніх підстав, глибокого соціально-економічного аналізу, непрозоро, без урахування реальних доходів населення та рівня безробіття, без аналізу економічного стану підприємств, – прокоментував рішення сесії голова районної ради Тарас Бабух. – Та ще й норми споживання завищені. Це – питання місцевого рівня, норми споживання можна і потрібно переглянути.

«Ми, депутати Першотравневої районної у м. Чернівці ради, звертаємося з пропозицією щодо перегляду норм споживання тепла (теплової енергії) на 1 кв. м. у будинках, де немає теплових лічильників з приведенням таких показників у відповідність до показників споживання тепла аналогічними будинками, де встановлені лічильники теплової енергії», – йдеться у зверненні депутатів до комунального підприємства.

peredplata