Буковинець підрізав знайомого, бо той не позичив йому грошей

Потерпілого із ножовими пораненнями госпіталізували до Сторожинецької районної лікарні, а зловмисника міліціонери затримали за декілька годин.

За словами заступника начальника Сторожинецького райвідділу міліції Ігоря Хімейчука, 20 вересня, пізньої ночі надійшло повідомлення, про те, що на території пункту прийому металобрухту, який розташований на одній із вулиць районного центру, нанесено тілесні ушкодження охоронцю. На місце виклику одразу виїхали керівництво райвідділу міліції, співробітники карного розшуку РВ і УМВС області та слідчо-оперативна група. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

З’ясувалося, що між 45-річним охоронцем та 23-річним працівником цього ж пункту виник конфлікт. Причиною суперечки стало те, що потерпілий відмовився позичити 800 гривень. Парубка відмова розлютила, він почав трощити скло приміщення охорони. Чоловік намагався вгамувати молодика, однак останній дістав ножа та наніс декілька ударів охоронцю в різні частини тіла. Від ударів ніж зламався. Залишивши знаряддя злочину, хлопець втік.

У результаті вжитих першочергових заходів, правоохоронцям вдалося швидко встановити особу зловмисника, а за декілька годин його затримати. Хлопця міліціонери знайшли вдома. Правоохоронці пред’явили вилучене знаряддя злочину – ніж та інші речові докази, які підтверджують, що саме він завдав тілесних ушкоджень охоронцю, останній у всьому зізнався.

Зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів, на даний час він умовно засуджений за чергову крадіжку.

Слідчі за даним фактом розпочали кримінальне провадження за ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та призначили судово-медичну експертизу, за результатами якої будуть остаточно кваліфіковані дії підозрюваного. Наразі вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу хлопцю. Слідство триває.

peredplata