Під час пожежі в багатоповерхівці врятували чернівчанина

21 вересня о 12:38 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу на 8 поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку по вул. Ентузіастів у Чернівцях. Вже о 12:44 на місце події прибули рятувальники групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини АРЗ СП Управління ДСНС України у Чернівецькій області. Рятувальники встановили, що пожежа виникла в тамбурі сходової клітини в під’їзді багатоповерхівки. Через задимлення, що виникло на пожежі, існувала загроза життю чоловікові 1985 року народження, який перебував в сусідній квартирі.

Під час пожежі в багатоповерхівці врятували чернівчанина

Вогнеборці з допомогою апаратів захисту органів дихання увійшли в квартиру і вивели чоловіка у безпечне місце та передали його працівникам швидкої медичної допомоги для огляду. Так як площа пожежі була незначною, о 12:47 рятувальникам вдалося локалізувати її, запобігши подальшому розповсюдженню вогню. Про це повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

О 13:02 пожежа була ліквідована. Вогнем знищено вхідні двері квартир та тамбура, речі домашнього вжитку. До ліквідації пожежі від Управління ДСНС України у Чернівецькій області залучалися 3 одиниці техніки та 10 чоловік особового складу. Попередньою причиною виникнення пожежі є необережне поводження з вогнем під час паління самим врятованим чоловіком.

peredplata