Привітання мера Чернівців з нагоди Дня міста

Привітання мера Чернівців з нагоди Дня містаДорогі чернівчани і друзі Чернівців!

Шановна громадо!

Щиро вітаю з Днем міста!

Пишаємося тим, що ми – чернівчани, згуртована громада, яка віками демонструє усьому світові свою демократичність, відкритість, толерантність та злагоду.

Любов і повагу до Чернівців ми плекаємо у своєму серці і несемо через усе життя, куди б не занесли вітри долі. Колишніх чернівчан не буває. Кожен, хто відчув себе мешканцем Чернівців, навіки залишається закоханим бранцем нашого міста, його палким патріотом та другом.

Ми говоримо різними мовами, ходимо до різних храмів, слухаємо різну музику, співаємо різні пісні, читаємо різні вірші, але усі ми – єдина чернівецька родина, яка шанує цю різність і вважає близьким, дорогим, рідним кожного чернівчанина. Нас єднає неповторна аура нашого міста, вона надихає, дає відчуття свободи, миру та щастя.

Ми – європейці з вільним українським духом, громадяни суверенної України, яка міцно тримає європейський курс, боронить свою незалежність, відстоює демократію і прогрес. Схиляємо голови перед мужністю чернівчан, які в перших лавах захисників Вітчизни ціною життя здобувають мир і право будувати свою Українську державу за принципами Європейської спільноти.

Разом ми спроможні здолати усі перешкоди, рухатися вперед, розбудовувати наше місто, робити його більш комфортним, зручним, безпечним та цікавим для нас, друзів, партнерів, світу.

Вдячні кожному, хто відчуває себе чернівчанином, гідно несе це звання по життю, працює, будує, творить, мріє, кохає… і шанує Чернівці, вболіває за місто, його честь та славу.

Слова вдячності адресуємо нашим побратимам, партнерам, друзям, які завжди готові простягнути руку допомоги, бути поряд в радості та горі.

Хай завжди буде світле та мирне небо над Чернівцями та Україною! Божого благословення нашій громаді, здоров’я чернівчанам, достатку і радості кожній чернівецькій родині!

З Днем міста, Чернівці та чернівчани!

La mulţi ani, Cernăuţi şi dragi cernăuţeni!

С Днем города, Черновцы и черновчане!

Witamy mieszkańców Czerniowiec z okazji święta miasta!

Wir begrüßen Sie herzlich auf unserem Stadtfest, liebes Czernowitz, liebe Czernowitzerinnen und Czernowitzer!

!פריילאַהעם שטוט טוה, טשערניווצי און טשערנאָוויצער

ՇՆՈՐՀԱՎՈՐ ՏՈՆԴ ՔԱՂԱՔ ՉԵՌՆՈՎՑԻ

Щиро ваш,
міський голова Олексій Каспрук

peredplata