Буковинські податківці повернулися із зони АТО

П’ятеро захисників національних економічних інтересів України – співробітників податкової міліції Головного управління ДФС у Чернівецькій області повернулися сьогодні, 6 жовтня, на Чернівеччину із зони проведення антитерористичної операції. Впродовж останніх трьох місяців буковинці з честю та гідністю несли службу у складі зведених мобільних груп із виявлення та протидії спробам незаконного переміщення товарів на східних рубежах держави.

Усі завдання щодо недопущення незаконного перевезення товарів на тимчасово окупованих територіях майор податкової міліції Ігор Варус, капітан Михайло Танієвич, старший лейтенант Олександр Малиш, лейтенант Сергій Гливка та старший прапорщик Андрій Марковський виконали у повному обсязі, за що були нагороджені Подяками ГУ ДФС у Чернівецькій області.

«Відрадно, що ви повернулися живими та здоровими, адже завдячуючи вашому патріотизму ми щодня можемо користуватися перевагами мирного життя. Дякую за службу та сумлінне виконання службових обов’язків. Нехай береже вас Бог!», – наголосив начальник оперативного управління Головного управління ДФС у Чернівецькій області Ігор Гураль, вітаючи податківців.

peredplata