Українським школярам здійснять «розумні» мрії

В Україні проходить акція для школярів «Уперед до знань!»: будь-яка дитина може розповісти про свою заповітну мрію навчитися чогось нового й отримати кошти на реалізацію такої мрії. Як повідомили організатори проекту ЮніорБанк і MasterCard, новий освітній проект допоможе дітям не тільки розповісти про свої бажання навчатися нового, але й здійснити найяскравіші та найцікавіші мрії.

«Усі діти мріють навчитися чогось нового. Ми хочемо почути кожну дитину та дати шанс кожному здійснити свою мрію, – зазначає керівник ЮніорБанку Олена Ніхаєнко. – Напиши, чого ти хочеш навчитися, і ЮніорБанк разом із MasterCard втілять мрію в реальність».

Щоб узяти участь в акції, достатньо розповісти про свою мрію на спеціальній сторінці на сайті ПриватБанку та приєднатися до програми фінансової грамотності «ЮніорБанк». Голосувати за мрії можуть всі відвідувачі сайта. Щокварталу будуть визначатися переможці акції. Банк і MasterCard здійснять мрію переможця, оплативши курс навчання.

Окрім можливості отримати грант на навчання, будь-який учасник акції зможе просто на сайті програми записатися на один із діючих майстер-класів, вартість яких оплатять MasterCard і ЮніорБанк. Тут можна займатися рукоділлям, авіамоделюванням, гольфом, акторською майстерністю тощо.

Національна програма фінансової грамотності «ЮніорБанк» стартувала в 2009 році в Україні й сьогодні об’єднує близько 600 000 школярів. ЮніорБанк принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів: тут можна навчатися фінансової грамотності в бізнес-школі, відвідувати екскурсії в банк і бізнес-квести. Унікальна пластикова Картка ЮНІОРА, що випускається за згодою і під контролем батьків, дає доступ до «дорослих» можливостей і банківських послуг.

Керівник регіонального прес-офісу
Шумейко Вадим

peredplata